Julekoncert i Kattrup 27. nov. 2014. Billede nr. 1 af 14
Hovedgård Blæserne i Kattrup Forsamlingshus

Formidabel aften i Kattrup Forsamlingshus

Bestyrelsen i Kattrup Forsamlingshus havde indbudt til fællesspisning med topunderholdning. Det var en god blanding. 100 personer meldte sig til fællesspisning, og underholdningen blev leveret af Hovedgård Blæserne med hjælp fra medlemmer af Nord for Alperne, der hører hjemme i Horsens. De to harmoniorkestre kender hinanden godt, flere medlemmer spiller i begge orkestre, og man har sammenfaldende repertoire. Og tilhørerne tog pænt imod det store 30 mands orkester, der i hele 3 afdelinger gav en forrygende underholdning.
Oprindeligt havde orkestret planlagt 2 afdelinger, men formand og kogekone måtte beklage, at køkkenet havde haft et uheld med risene, så orkestret måtte give en ekstra serie før maden var klar. Det er trods alt amatører, der ikke er vant til at lave mad til 100 personer. Derfor kunne man se orkestermedlemmer bringe stole til scenen, hvor man blev enige om, at man alligevel godt kunne spille stående. Så fik man den motion. Men madforsinkelse og ekstra musikafdeling fungerede bare som planlagt optakt til en lækker orientalsk menu, og gamle jazz og evergreen numre fik enkelte ud på dansegulvet, når nu stemningen var til det.
Orkestret sluttede sidste afdeling af, efter en hurtig omklædning, hvor nissehuerne kom frem, med flere af julens populære melodier. Det gjorde de også godt. Det var en forrygende aften i Kattrup Forsamlingshus. Lad os bare få flere af dem.
bogo. Østjydsk Avis 28. nov. 2014