Else og Villys guldbryllup
Tekst og foto: Bogo

Fest fra morgenstunden i Mårhøj

Fredag den 30. marts var beboerne i Seniorbofællesskabet Mårhøj i Gedved samt familie og venner tidligt oppe, og grunden var, at tidligere landbetjent Villy Pedersen blev gift med Else for 50 år siden, og det blev fejret fra morgenstunden med hornmusik og flaghejsning.

Guldbrudeparret kom til døren, vækket af "I østen stiger solen op" udført af 2 festligt klædte sølv/guldbryllupsspillere med baggrund i Hovedgård Blæserne, som Else i øvrigt stadig spiller med i og hvor Villy tidligere har været medlem. Naboer og venner sang med, og efter endnu et par muntre morgensange gik man til flaghejsning, hvor Dannebrog tog sig godt ud i det gode vejr.

Om aftenen havde guldbrudeparret inviteret til middag i Horsens, og blæserne mødte talstærkt frem for at hylde det tidligere medlem, der igennem mange år spillede på sin elskede klarinet, og for at vise Else, at man godt kunne lave en festlig hyldestkoncert, uden at hun var aktiv på sin stortromme. Det markerede orkesterlederen Ole ved at kalde guldbrudeparret op foran orkestret, og lade Villy traktere trommen.

Else og Villy

Else og Villy

Det var en festlig orkestermarkering af et sjældent guldbryllup og en hjertelig hyldest til det populære par.