Åbent hus. Oktober 2006. Billede nr. 1 af 2
annonce Åbent hus hos Hovedgaard-Blæserne

Hovedgaard-Blæserne holder åbent hus torsdag den 26. oktober og torsdag den 2. november - begge aftener kl. 19.30 i den nye aula på Hovedgaard Skole. Her vil man byde på kaffe/the/kage/øl/vand, samt en hyggelig musikalsk stund med Blæserne. Der bliver mulighed for at høre lidt om Hovedgaard-Blæserne, orkestrets historie og fremtidsplaner, snakke med musikerne og høre om, hvordan orkestret arbejder til hverdag. Blæserne spiller musik indenfor alle genrer og ligger på 3.divisionsniveau.

Arrangementerne er først og fremmest henvendt til de mange musikere, der bor her i området, også dem der i øjeblikket ikke er udøvende, men som ind imellem overvejer at starte igen.

Hovedgaard-Blæserne har taget sig den frihed at sende en opfordring til en hel del mennesker allerede, men hvis man skulle have glemt nogen, er det ikke fordi nogen er valgt fra, man har bare ikke kunnet støve jer op.

Så lad der her igennem lyde en opfordring til alle om at komme og få en hyggelig snak og lidt musik. Tilmelding er ikke nødvendig, men vil man gerne give tilsagn, kan det gøres hos formand Jette Andreasen.